joi, 2 octombrie 2008

I, now 25, in perfect health, begin

Ce este un stalker?

Un stalker este o incrucisare mai putin reusita (dintr-aceea careia mama natura nu-i permite sa se reproduca si bine face) dintre un idealist care casca gura la oameni ca un copil in magazinul cu bomboane si un boschetar care bombaneste singur pe strazi, excesiv de preocupat de propria persoana stirba intr-un univers aliena(n)t. El nu se naste stalker, ci mai degraba ca o tanara speranta care inca de la gradinita o sa iti spuna "iti dau ciocolata mea daca imi spui unde stai".
Cand sta singur, fumeaza de rupe si nevrozele il imping spre vanatoare, isi va pandi chiar si propriile amintiri prin ungherele intunecoase ale mintii, speriindu-si piticii de pe creier pe la rascruci.

- Aaaaaa! 'tu-i mama ma-sii de treaba! din cauza ta mi-am scapat tot dosarul cu ultimele amintiri din cursurile de l.e.c. in fosa asta!
- Las' ca si-asa nu imi foloseau la nimic, mai bine arhiveaza ceva mai util, ca sensul existentei.
- Pai stii, eu sunt doar un amarat de pitic, nu pot cara asa ceva.
- Bine, alte dosare mai ai?
- Pai.. ar mai fi foaia asta despre cum ai racit in copilarie intr-o iarna si ai adormit visand ca stai pe buda si..
- Am inteles! Pune-o la categoria "penibil".

Ca orice stalker care se respecta, pornesc la drum cu cele mai bune intentii: am sa pandesc pe strazi reale sau imaginare si-am sa va povestesc ce vad, aud, miros pe la ferestrele altora, poate chiar ale voastre. Si nu, va asigur eu, cine sta mai sus de parter nu e deloc mai in siguranta.

Vom rade, vom plange, vom agita pumnul catre ceruri, ne vom aminti diverse chestii dragute sau penibile si, nu in ultimul rand, vom pierde minute bune din viata care nu se mai intorc niciodata niciodataniciodata..

7 comentarii:

PhenoBarbieDoll spunea...

I just wasted a minute!

mo spunea...

muahahahahhaha!

Anonim spunea...

Aham. Eh, acu' stiu si io de unde sa te iau.
Bine gasit :)

mo spunea...

multumim de vizita :>

Diana Adela Martin spunea...

mai aveti "penibil"??

mo spunea...

@ diana:
o gramada :)

Diana Adela Martin spunea...

aahh such a warm feeling i have hearing this...
:)