sâmbătă, 8 noiembrie 2008

ma enerveaza zilele astea fenomenul generalizat de trivializare a oricarui fel de idee sau actiune care zgaltaie balamelele zilei rand, aia cu cafea dimineata, cel putin doua ore pierdute pe drumuri, munca imbecilizanta, bere seara si somn dupa.
prea multi oameni obisnuiesc sa se intalneasca prin baruri doar pentru a depana aceleasi nesfarsite povesti cu colegi de lucru intotdeauna naspa, sefi aiurea si neveste frigide, dupa care sa isi mai zica vreo doua bancuri rasuflate si sa constate intr-un final ca viata e de cacat.
viata nu exista independent de tine si cel mai probabil ti se pare de cacat fiindca nu esti in stare sa te bucuri, sa te enervezi sau sa te intristezi cand trebuie.
azi ti s-au cacat in cap la lucru vreo trei superiori? bine ai facut ca nu ai ripostat in nici un fel, tu ai de promovat. mai bine apuca de fund chelnerita de 17 ani care tocmai ti-a adus berea la masa sau pocneste un individ care sta prea aproape de tine. iti implineste copilu' sapte ani da' tu esti la lucru, ca vrei neaparat sa iti termini lucrarea inceputa. foarte bine, dar sa nu te astepti la prea multe vizite din partea lui cand o sa fii batran si-o sa ai tot timpul din lume sa-l astepti. pe langa tine o sa treaca, poate, pe strada o femeie frumoasa cu picioare lungi, mirosind minunat. nu uita sa strigi dupa ea niste imbecilitati obscene, sigur o sa te remarce in felul asta. cand te intalnesti cu prietenul tau ala pasionat de filme, sa zicem, nu uita sa iti zici in gand ca e un bou care n-are ce face cu timpul lui liber, desi tu pe al tau il irosesti golind sticle sau dormind.
din ce in ce mai multe cuvinte isi pierd valentele, sunt saracite de intelesuri. familia, comunitatea, tara sunt niste notiuni depasite, vehiculate poate doar in prag de alegeri, indrazneala inseamna acum nesimtire, frumosul trebuie sa fie neaparat un bun consumabil, erotismul se reduce la pornografie.
si totusi, uite ce am gasit pe net...

10 comentarii:

... spunea...

hmmmm...ma regasesc si eu printre cateva randuri pe acilea, asa ca :|
dar cumatra danseaza minunat, nimic de zis.

mo spunea...

same here. atat ca daca formulezi frazele la persoana a doua faci impresie mai buna. :P

si cumatra mi s-a parut un contraexemplu reusit, fin'ca daca pana si dansul la bara poate fi artistic, pai atunci nu avem scuze ca pornind de la premise de viata bune tot nu reusim sa traim cum ar trebui...

... spunea...

aha!
deci tu erai aia care striga dupa femei pe strada, da???
si cu chelnerita ce ai avut?
dar cu nenea ala care se daduse mai aproape sa te vizualizeze si el mai bine?

hai ca fac glume proaste...

mo spunea...

:))))))))
i could get away with it, too! phenobarbiedoalla stie ca pot face mutre extrem de inocente, deci nimeni nu m-as suspecta! muahahahahahahahaha...

PhenoBarbieDoll spunea...

oh, the (in)famous kiddy face!

ruki popa spunea...

mo, iti multumesc pentru ca ti-ai facut blog! >:D<

Anonim spunea...

Eu cred ca o mai buna calitate a vietii sta un prioritizare proprilor actiuni, toleranta fata ce ceilalti si relaxare si detasare in abordarea problemelor cu care dai piept(am vorbit ca un om mare:-)).

Ce bine ar fi sa si pot face ce am debitat mai sus.


Cat despre dans si despre dansatoare, la a doua vizionare mi-am pus o babetica sa nu mai balesc pe tricou (sunt un pofticios de felul meu).

mo spunea...

:)))

Anonim spunea...

nu vreau sa trivializez si io, da-s convins ca (referitor la filmulet) asta vede un homosexual dus cu forta la titty bar :)

mo spunea...

@li: Lord save his little soul! :))))